Ritmuri urbane și rurale la Casa TIFF

Formația Click Here este unul din cele mai apreciate proiecte muzicale din industria franceză de gen. Stilul lor îmbină curente urbane, electro, bass culture cu ritmuri tradiționale, cultura romă, jazz. Este coloana sonoră a unei Europe care trece dincolo de granițe. Muzicienii din Click Here provin din Franța, România și Republica Moldova, împrumutându-și specificul cântecelor tradiționale într-o combinație inedită.

DJ 4×4, cum este cunoscut pe scenă, este și producător muzical, având propriul studio de înregistrări, sub numele No Fridge. Pe lângă trupa Click Here, colaborează frecvent cu Rona Hartner. A creat remixuri pentru alți artiști de pe scena internațională, ca: Manu Chao, Watcha Clan, René Lacaille, Warsaw Village Band, Nicolette, Mahala Raï Banda, Dhoad Gypsies of Rajasthan, Va Fan fahre, Burhan Öçal, La Caravane Passe, High Tone, Issa Bagayogo, Boogie Balagan, Estelle Goldfarb, Dj Dolorès și Rachid Taha.

Mesajul pe care trupa îl transmite cu succes la toate festivalurile internaționale la care participă este aceea de promovare a diversității culturale.

Concertul va avea loc miercuri, 5 iunie, ora 20:30 la Casa TIFF, iar intrarea este liberă.

0 replies on “Ritmuri urbane și rurale la Casa TIFF”