Horațiu Mălăele, în spectacol la TIFF

Inegalabilul Horațiu Mălăele revine cu o nouă reprezentare a ingeniozității în Sunt un orb, sâmbătă, 17 iunie, de la 19:00, la Cinema Florin Piersic.

Descris de Ion Caramitru ca fiind probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani, Mălăele fascinează publicul prin noutatea adusă pe scenă la fiecare apariție. Plin de umor și de grație, artistul expune audienței în stilul său propriu înțelesurile unor poeți atât de diferiți ca stil sau gândire.

Spectacolul Sunt un orb se evidențiază prin aspectul comic de a prezenta câteva poezii de mare calitate, dar și de proză scurtă. “Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră”, spune Horațiu Mălălele. De asemenea, momentele de improvizație sunt de neratat, Mălăele avertizând spectatorii că acesta prezintă un “pericol de râs în hohote”.

Născut la 1 august 1952, Horațiu Mălăele este un actor român de teatru, film și televiziune, care a avut numeroase roluri reprezentate pe scenă, printre care se numără Paznicul – Escrocii în aer liber (r. Horațiu Mălăele), Agamemnon Dandanache – O scrisoare pierdută (r. Horațiu Mălăele), Francois – Dineu cu proşti (r. Ion Caramitru), Vanea – Unchiul Vanea (r. Yuri Kordonski), Carlo Goldoni – Carlo contra Carlo (r. Horațiu Mălăele), Profesorul – Lecția (r. Horațiu Mălăele), Fadinard – Pălăria florentină (r. Ovidiu Schumacher) și pe ecran, precum Vișan – Scara (r. Vlad Păunescu), Ilie Moromete – Moromeții 2 (r. Stere Gulea), Mircea – Ai noștri (r. George Dogaru), Bebe – Șoapte de amor (r. Mircea Daneliuc), și Emilian – O săptămână nebună (r. Dragoș Buliga).

0 replies on “Horațiu Mălăele, în spectacol la TIFF”