Fericiții câștigători . Banii aduc fericirea?!

Viețile unor oameni se transformă într-un coșmar atunci când aceștia ajung în posesia unui bilet câștigător de loterie.

Fericiții câștigători (Lucky Winners) urmărește povestea a patru câștigători la loteria franceză. Paul este pregătit să facă tot posibilul pentru a încasa cele cinci milioane de euro de pe bilet, chiar dacă asta ar însemna să meargă la închisoare. Fuga lui contra timp e motivată de dorința de a-și face familia mândră de el.

Ceilalți trei câștigători au și ei propria poveste întortocheată despre bani, iubire și mister. Julie va avea de descoperit dacă noul ei crush este real sau dacă Thomas o iubește doar pentru bani. Planul lui Ahmed de a arunca în aer un metrou e întrerupt când primește vestea cea mare. Situația e chiar mai tragică pentru săracul Henri.

Diferențele dintre personaje și ipostazele prin care trec evidențiază potenţialul întunecat al norocului la loterie. De multe ori, o asemenea șansă nescontată poate veni la pachet cu interminabile bătăi de cap şi se poate transforma într-un mic blestem al dezechilibrului sufletesc.

Totuşi, nu vă faceţi griji; filmul regizat de Maxime Govare și Romain Choay nu vrea să fie fatalist, ci doar plin de un umor negru care vă va provoca multe zâmbete şi, cu siguranţă, vă va schimba percepția despre ce contează în viață cu adevărat. Dacă sunteți fani ai misterului, comediei și suspansului, atunci Fericiții câștigători vi se va potrivi perfect!

Luni, 24 iunie, ora 21:45 – Piața Unirii Open Air

0 replies on “Fericiții câștigători . Banii aduc fericirea?!”